Dog tags til deg

Velkommen til vår dog tag seksjon

Her finner du forskjellig typer dog tags til deg selv. Vi har alltid ett stort utvalg av forskjellige typer tags i sortimentet. Det er alt fra klassiske US armydogtags som man gjenkjenner fra film, spill og viktigst av alt selvsagt det amerikanske militæret! Vi har også WWII Dogtags som amerikanerne benyttet seg av under 2. verdenskrig, fargede dogtags kan du også finne, og sist, men ikke minst, så er vi de eneste på det danske markedet som har originale danske dog tags, altså de skilt som danske soldater får utlever før de skal sendes ut. 

Dog tag med egen tekst

Hele vårt sortiment av dog tags blir nesten alltid levert med EGEN personlig tekst. Vi har en spesiell maskin som løfter opp bokstavene, hvilket gir en gravering som synes. Akkurat som du er vant med fra film, når du kjøper dog tags med egen tekst er det med i prisen og vil derfor ikke koste noe ekstra. Du har alltid minst 5 linjer som du kan skrive på på dogtagsen, så du har derfor mange muligheter slik at du kan skrive akkurat det du ønsker.

Våre spesial pregemaskiner har også mulighet til å skrive noen få spesial tegn slik som Æ, Ø, Å samt Ä og Ö. Og sist, men ikke minst kan vi både lage hjerte ♥´ og et kors .

Hvad brukes dog tags til? 

Et dog tag kan brukes til en rekke ulike ting, det er nok kun fantasien som setter grenser for hva man kan bruke den til. Det mest normale er nok att folk kjøper det og har det som ett smart og tidløst smykke som man kan gå rundt med. Men det kan også brukes til for eksempel gaver, dåp og konfirmasjoner. Man kan også bruke den som ett nøkkel anheng eller som et navne skilt til en koffert (slik at man er unik og lett kan finne kofferten sin).

Dog tags kan også brukes når du er ute og trener i tilfelle det skulle skje en ulykke. Det kan for eksempel være på en sykkel eller en løpe tur, da har du alltid på deg noe med navn, ett telefon nummer til pårørende, eller allergier og lignende. Dette kan også gjelde for mennesker som lider av demens og eldre som kan ha problem med å finne veien hjem igjen.


Dog tags til deg