Paracord

Her finner du vårt store utvalg av paracord ledninger, som også kalles knytesnor. Opprinnelig ble disse faktisk oppfunnet til amerikanske soldater under 2.verdenskrig som ble brukt som fallskjermline. Mange soldater tok faktisk deres paracord med når de landet (hvis tiden fans til det) Da de fant ut den kunne brukes til så mangt, siden den har en høy bruddstyrke på opp til 250kg på en TYPE III 550 paracord (Den mest vanlige).

Hvad bruker man Paracordledning til? 

Paracordledning kan brukes til utallige ting, men vi selger fremst til de som ønsker å lage egne overlevelses armbånd. Men utover det kan det brukes til mye forskjellig når du det ute i naturen, som kniv skjede. Tenk bare på alle de stedene hvor fallskjerms line kan sitte der man kan flette det sammen på alle forskjellig måter og i alle forskjellige farger.

Paracord har en høy bruddstyrke som betyr at du kan bruke den til å trekke, holde tunge ting på plass osv. Faktisk har mange av våre paracord-ledninger fra EDCW en bruddstyrke på hele 250kg, noe som er ekstremt mye for en liten på ledning 5 mm i diameter. Faktisk er det bare fantasien som kan sette grenser for hva man kan bruke paracord til!

Hvilke typer fallskjerms ledninger finns det?

Det finnes mange forskjellige typer med paracord, den mest solgte og mest brukte er paracord 550 (Kan også hete Type III 550), som har en bruddstyrke på 250kg og har 7 indre ledninger.

Hos oss vil du også finne noen spesiell paracord da vi har både Flamecord og bungeecord.

Våre Flamecord er en paracord ledning med en bruddstyrke på 150 kg, men der innerledningen i utgangspunktet er en veke som du kan tenne, slik at du kan bruke ledninger til å f.eks. tenne et bål med og det kan til og med være vått uten problem.

 

Vår bungeecord er en spesiell paracord som har en bruddstyrke på 150km, men strengen er elastisk og fleksibel så den kan strekke seg opp til 80-100%.

Hvorfor kjøpe din paracord hos Armytags.no? 

Vi ønsker å være din foretrukne forhandler av paracord. Det betyr at vi matcher prisen hvis du finner samme produkt hos en annen norsk forhandler. Da matcher vi prisen inklusive frakt. Bare send oss en mail på info@armytags.no med link, så fikser vi det!
På det har vi alltid paracord på lager til gode priser med flere ulike leveringsmetoder, uansett om det er til pakke butikk eller dirket hjem i post kassen finner du dette til bra priser. 


Paracord