Armbånd

Her finner du vårt lekre utvalg av forskjellige kule herrearmbånd! Vi har ett stort utvalg av Paracord armbånd som i grunn er laget som fallskjerms line!

Det som er det smarte med å ha ett armbånd laget av fallskjerms line (som også kalles for overlevelses armbånd) er først og fremst att det nesten ikke veier noe, men den har en styrke som er ekstrem, det holder opp over 200kg, hvilket gjør armbåndet brukbart i forskjellig situasjoner hvor du har bruk for det, da armbåndets paracord kan brettes ut i lengden så det kan brukes.

Våre armbånd finnes i flere forskjellige varianter med flere forskjellige kule bruks måter, men det finnes også i forskjellige farger, så vi er sikkre på att du finner en modell som passer til deg, uansett om du ønsker svart, grønn, brun eller andre farger fra sortimenter.


Hvorfor kjøpe Armbånd hos Armytags.no?

Vi ønsker å selge å leverere ditt neste armbånd, derfor får du alltid gode priser og rask levering. Du kan faktisk få levert ditt nye armbånd med GLS til både pakkebutikk eller hjem til konkurransedyktige priser!

Hvis du finner ett armbånd billigere hos en annen forhandler så matcher vi gjerne prisen, inklusive frakt. Gjelder kun norske virksomheter som også har varen på lager. Hvis du vil ta i bruk vår prismatch, så sender du oss bare en mail på info@armytags.no med en link til produktet, så fikser vi det.

 


Armbånd