Klokker

Her finnes du vårt kule utvalg av forskjellige herre klokker i flere ulike design og fra flere ulike merker. Vi fører blant annet klokker fra Sparco, Clawgear og Luminox, hvilket da også betyr at vi har litt av vært til alle og enhver.

Vårt utvalgt retter seg i hovedsak mot menn som gjerne vil ha en ordentlig fin klokke.

Vårt beste klokkemerke er de amerikanske klokkene fra Luminox som har veldig gode klokker med sveitsisk bevegelse. Klokker fra Lumniow har en taktisk følelse, noe som gir et unikt og dristig utseende. Alle amerikanske Navy seals får faktisk en Luminox-klokke når de er ferdige med BUD S-Trening, noe som er ett kvalitetsmerke utover alle grenser, for hvis noe kan teste kvaliteten på en slik klokker er det definitivt Navy Seals! I 2002 inngikk de ett samarbeid med den kjente frilufts eksperten Bear Grylls som laget en serie med klokker med ett mer eventyr og utendørs preg, som ble skikkelig kule – Disse finner du selvfølgelig i vårt sortiment.

Hvorfor kjøpe din neste klokke på Armytags.no? 

Hos oss får du alltid bra priser uansett hvilken klokke du velger! Vi prøver alltid å ha de beste prisene slik at du ikke finner en klokke som er billiger hos en annen forhandler. Hvis du uansett finnes en av våre klokker billigere noen annen plass vil vi selvfølgelig matche prisen inkludert frakt!. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post på info@armytags.no med en lenke, så får vi gjort det så fort som mulig, så du kan få din klokke! Vi har en rekke med leveringsmåter og betalingsmetoder, så du finner definitivt noe som passer deg!


Klokker