Dogtags til kjæledyr

Velkommen til vår seksjon med dog tags til kjæledyr

Her i denne kategorien finner du ett utvalg av dog tags som er spesielle til dyr. Felles for alle dog tags her er att de ikke kommer med kjeder, men derimot med en 20mm ring så du kan sette de dirket på ett halsbånd.

Du finner både de klassiske US Amry Dog tags som man kjenner fra det amerikanske militæret og utallige spill og filmer. Men vi har også Shiny Dog tags som har en mer blank overflate og som skinner. Du kan også finne dog tags i forskjellige farger så de passer til kjæledyret ditt.

Alle våre dog tags er laget i gode material, Fornuftige spesifikasjoner og god kvalitet! Vi har helt sikkert en dog tag som passer perfekt til akkurat ditt kjæledyr!

Dog tags med egen tekst! 

Hos armytags.no har du alltid mulighet til å skrive din helt egne tekst på dog taggen til hunden eller katten din, eller da selvfølgelig hvilket som helst kjæledyr! Vi lager alle våre dog tags med forhøyende tegn. Vi har mulighet til å lage alle bokstaver i alfabetet samt spesial tegn slik som Æ, Ø, Å, Ö og Ä og også hjerte og kors. Det er plass til 14 tegn på hver linje på de fleste av våre tags, men på mini tags er det kun plass til 10 tegn så denne er fin til mindre dyr og med kortere tekster.

Loven omkring identifisering av kjæledyret ditt

I Danmark er det lovgitt av du skal merke og registrere hunden din fra den er 8 måneder gammel. Og på dette skal hunden din bære ett halsbånd med ett skilt som inneholder eiers navn og adresse, sånn at man alltid kan identifisere hvor hunden kommer fra. (Husk att det er ditt egen ansvar å holde deg etter loven).

Paragraf 1 sier følgende: 
 

§ 1. Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse.

På de fleste av dog tagsen som vi selger bruker man å skrive både hundens navn, navn på eier, adresse samt telefonnummer, slik at man kan komme i kontakt med eier om hunden skulle stikke av. Og slik att man stadig kan kommunisere med hunden gjennom å oppgi hundens ekte navn.


Dogtags til kjæledyr